50shadesofgreen
een community-art project rond de poëzie van gras

LEUK DAT JE MEEDOET!

Je kunt je als groep opgeven door een mail te sturen naar welkom@50sog.nl. Stuur ook wat gegevens over de groep mee (hoeveel mensen, welke locatie, wat bindt jullie, in welke periode zou je willen).

Heb je geen groep, maar wil je wel meedoen? Kijk even op de Facebookpagina van het project. Er is een community aangemaakt zodat individuele geïnteresseerden elkaar kunnen vinden. Ook niet-inwoners van Fryslân kunnen op deze manier opgenomen worden in een groep en zo meedoen.

Wil je je niet opgeven, maar wel anderszins betrokken worden omdat je het een mooi project vindt? Je kunt dan overwegen het project financieel te ondersteunen, al vanaf 1 euro per maand! Ik heb een profiel op Patreon, een platform voor communities rond kunstenaars die net als ik autonoom werken. Daar houd ik de leden van mijn community op de hoogte van mijn projecten en bied ik tegenprestaties. 
Kijk op http://www.patreon.com/suzanbosch  hoe het werkt en druk op de 'become a patron'-knop.


EN WAT KOST HET?

De richtprijs per groep is €750,- (voor bedrijven is dat nog excl 21% BTW)

Daarvoor krijg je:

-een bijzondere dag, met mooie verhalen en gedachten vol verwondering

-een onbetaalbare gezamenlijke ervaring die onderling verbindend werkt

-de helft van de opbrengst van de vellen graspapier: voor elke deelnemer een eigen klein stukje Fryske grûn.

-een goed lopende sessie met alle te gebruiken materialen en gereedschappen

-een ervaren procesbegeleider die zorgt voor een fijne sfeer onderling en verdieping in de gesprekken

-een persoonlijke uitnodiging voor de bijzondere opening van de eind-expositie, waar alle deelnemers van het project samen komen kijken naar alle tinten groen

Met andere woorden: alle werkzaamheden zoals projectorganisatie, voorbereiding (gras verzamelen, papierpulp maken), beschikbaar maken van materialen, sessiebegeleiding, verwerking en afwikkeling van de gemaakte vellen (persen en drogen), organisatie en inrichting van de expositie, en reiskosten zijn inbegrepen. 

En als de prijs een struikelblok voor je is, laat het me dan alsjeblieft weten! We kunnen gezamenlijk kijken of we aanvullende financiële ondersteuning kunnen regelen via fondsen of sponsoren. Ik sta ook open voor creatieve oplossingen zoals dienstenruil.


Heb je nog vragen? Stel ze in de mail, stuur een berichtje op Facebook of bel me op 06 31 69 85 42