50shadesofgreen
een community-art project rond de poëzie van gras

IK DOE MEE!

Je kunt je als groep opgeven door een mail te sturen naar welkom@50sog.nl. Stuur ook wat gegevens over de groep mee (hoeveel mensen, welke locatie, wat bindt jullie, in welke periode zou je willen).


Heb je geen groep, maar wil je wel meedoen? Kijk even op de Facebookpagina van het project. Er is een community aangemaakt zodat individuele geïnteresseerden elkaar kunnen vinden. Ook niet-inwoners van Fryslân kunnen op deze manier opgenomen worden in een groep en zo meedoen.


WAT KOST HET?

All In-prijs per groep is inclusief reiskosten en BTW  €1200,-

Daarvoor krijg je:

-een bijzondere dag, met mooie verhalen en gedachten vol verwondering

-een onbetaalbare gezamenlijke ervaring

-een deel van de opbrengst van de vellen graspapier: voor elke deelnemer een eigen klein stukje Fryske grûn.

-een goed lopende sessie met alle te gebruiken materialen en gereedschappen

-een ervaren procesbegeleider die zorgt voor een fijne sfeer onderling en verdieping in de gesprekken

-een persoonlijke uitnodiging voor de bijzondere opening van de expositie eind 2018, waar alle deelnemers van het project samen komen kijken naar alle tinten groen

Met andere woorden: alle werkzaamheden zoals projectorganisatie, voorbereiding (gras verzamelen, papierpulp maken), beschikbaar maken  van materialen, sessiebegeleiding, verwerking en afwikkeling van de gemaakte vellen (persen en drogen), organisatie en inrichting van de expositie, zijn inbegrepen. 

Is de prijs een struikelblok voor je, laat het me weten. We kunnen gezamenlijk kijken of we aanvullende financiële ondersteuning kunnen aantrekken via fondsen of sponsoren.


Heb je nog vragen? Stel ze in de mail, stuur een berichtje op Facebook of bel me op 06 31 69 85 42